Om Dragspelsguiden
Hem
Information
Beställ katalog
Kontakta oss
Ladda ner Dragspelsguiden
/Download PDF
PDF Dragspelsguiden
Ladda ner broschyr
LÄNKAR
Notböcker, kursböcker för olika dragspelsinstrument, CD med dragspelsinstrument från hela världen - klicka här!
INFORMATION
För mera info om Dise convertor-modeller, Pigini- och Zero Sette-sortimentet kontakta Karlssons Musik AB på Tel. 0300-545119
   

loggaDragspelsguiden är en katalog sammansatt av Karlssons Musik AB. Bland djungeln av alla musikinstrument är tanken att Dragspelsguiden skall innehålla musikinstrument och kringutrustning som kan vara speciellt intressanta för dig som spelar musik med dragspelet i fokus eller funderar på att börja med dragspel. Produkterna kan du köpa eller beställa i de flesta av Sveriges musikaffärer och specialiserade dragspelsbutiker.

----------------------------------------------------------------


Karlssons Musik är specialister på dragspelsinstrument av alla slag och kan erbjuda allt när det gäller dragspel; nya och begagnade, knappdragspel eller pianodragspel, durspel och concertinor, converter / melodibasdragspel, CD-skivor med dragspelsinspelningar från hela världen, notböcker, video & DVD, remmar, bagar, väskor, tillbehör, service mm.

Karlssons Musik är svensk representant för: Aidi, Bengt’s, Brandoni, Castagnari, Dise, Golden Cup, Manifatture Fuselli, Pigini, Stagi, Weltmeister, och Zero Sette samt för dragspelstillbehör, notböcker och metallfigurer i Dragspelsguiden.

Karlssons Musik AB
Äskebacka
SE-439 72 Fjärås
Sweden
Tel. +46 (0)300 / 545119
E-post: info@karlssonsmusik.se
www.karlssonsmusik.se

 

www.facebook.com/KarlssonsMusik

loggor
DRAGSPELSGUIDEN